Szeretettel köszöntöm a Mezőörs klub közösségi oldalán!
Csatlakozzon Ön is hozzánk! és máris hozzáférhet, hozzászólhat a tartalmakhoz, beszélgethet a többiekkel, feltölthet, fórumozhat, blogolhat, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Mezőörs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntöm a Mezőörs klub közösségi oldalán!
Csatlakozzon Ön is hozzánk! és máris hozzáférhet, hozzászólhat a tartalmakhoz, beszélgethet a többiekkel, feltölthet, fórumozhat, blogolhat, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Mezőörs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntöm a Mezőörs klub közösségi oldalán!
Csatlakozzon Ön is hozzánk! és máris hozzáférhet, hozzászólhat a tartalmakhoz, beszélgethet a többiekkel, feltölthet, fórumozhat, blogolhat, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Mezőörs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntöm a Mezőörs klub közösségi oldalán!
Csatlakozzon Ön is hozzánk! és máris hozzáférhet, hozzászólhat a tartalmakhoz, beszélgethet a többiekkel, feltölthet, fórumozhat, blogolhat, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Mezőörs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Elkészítés:
A tasak tartalmát a tejföllel elkeverjük. A gombát megtisztítjuk,
apró darabokra vágjuk, és a szószba keverjük. A hússzeleteket
kiklopfoljuk, mindkét oldalát enyhén ízesítjük sóval, borssal, majd
rájuk simítjuk a gombás szószt. A bazsalikomlevélkéket megmossuk,
lecsepegtetjük, és elosztjuk a hússzeleteken. A szeleteket feltekerjük,
és hajtással lefelé egy olajjal vagy margarinnal enyhén kikent hőálló
tálba helyezzük. 175-200 fokra előmelegített sütőben 30-40 percig
sütjük. Ízlés szerint az utolsó 10 percben reszelt sajttal
megszórhatjuk.
Kínáljuk burgonyapürével vagy petrezselymes burgonya és zöldségek kombinációjával.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!